perjantai 11. toukokuuta 2012

ISBI Burnham, osa 1

Aloitinpahan sitten isbi-haasteen. Säännöt löytyy kokonaisuudessaan englanniksi täältä: http://isbichallenge.blogspot.com/2005/07/isbi-challenge-rules.html 
Suomeksi pähkinänkuoressa: perus-LCtä, mutta voit ohjata vain yhtä simiä. Ja sääntöjähän noudatan tosi paljon ja huolella.. Not.

Talouden nimi on Burnham, ja se asuu talossa *ba dum tss*. Tässä talossa.

Ohjattavani edustaa toista sukupolvea ja on nimeltään Bianca Burnham. (Ajattelin nimetä sukupolvet aakkosjärjestyksessä.)

Perheeseen kuuluu kolme muutakin jäsentä. Vasemmalta oikealle Biancan äiti Abigail, isä Tino ja kaksosveli Benjamin. Aloitin pelaamisen sinkku-Abigaililla, mutta silloin en suunnitellut tuovani tarinaa nettiin joten kuvien ottaminen jäi.

Varoitus, paljaita pikselipyllyjä! Tämä kuva havannoillistaa sen, missä vaatetuksessa Abby tullaan näkemään.

Simini ovat sen verran uusavuttomia, etteivät saa itselleen arkivaatteita päälle. Ja koska minulla on hack, joka pukee naissimit pyyhkeeseen aina suihkun jälkeen, pyyhe tulee olemaan osa kaksi siitä runsaasta vaatevarastosta, mitä perheen äidillä nähdään päällään. Osa kolme on tietysti pyjama.

Rouva päätti sitten juoda olutta, mutta joka kulauksen jälkeen ilme muuttui ylläolevaksi. Silti joi tölkillisen loppuun. Makes sense, eikös vain?

Hyvä tyttö, opiskele ruuanlaittoa. Siitä taidosta tulee olemaan sinulle vielä paljon hyötyä.

Neiti hyvä, Y U potkit roskikseni kumoon?

No, onneksi on hovimestari. Palkkasin sen jo silloin, kun ohjattava oli Abigail. Arvasin että nämä tohelot eivät selviä kodinhoidosta ilman apua.

Kokeillaanpa 'pelasta tilanne'tta.

Hyvin meni.

Ratkaisu ruanlaitto-ongelmille: ruokareplikaattori! Tosin tätä eivät lapset voi käyttää, note to myself: seuraavan kerran ohjattava vaihtuu vasta teini-iässä.

Voin kuvitella velipoika Benjaminin ajatukset: "syön kiinalaista ja haisen omnonomn"

Voi kun on söpö raivokohtaus tuollaisella pikku pokerfacella. Tui tui.

Voi hellanlettas.

Simeilläni havaittu oma-aloitteisuutta, härre gud! D:

Voi samperi sen katkeran roskalaatikkoja kaatelevan muijan kanssa. Nyt on sitten torakoita.

Tätä ilmoitusta ihmettelin. Kuka hemmetin Paavo..? (Ensin tuli se haluatko tilata tuholaispalvelun pläh pläh, mutta luulin että se on vain simien oma-aloitteisuutta)

Syy selvisi. Hovimestarit for the win! D:

Ja taas Arvia. No tämä poika nyt on kaikkialla. (Ja lähestulkoon asui yhdessä vaiheessa Burnhameilla) Taidan tehdä tästä herrasta Naronvillen Waldon. Joo. Lisään joka postauksen alkuun "etsi Arvi"-kohdan, ja hän pitääpi sitten etsiä. Tasot vaikeutuisi koko ajan etc :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti